DALIĆ SE JAVIO IZ ‘ZEMLJE KLOKANA’: ‘Znamo koji je naš cilj, a to je finale i za to ćemo se izboriti’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Hrvatska je na ždrijebu u Nyonu saznala protivnika u polufinalu europske Lige nacija koje se održava u Rotterdamu i Enschedeu.

U borbi za finale čeka nas domaćin, a igrat će se 14. lipnja na De Kuipu u najvećoj nizozemskoj, ali i europskoj luci Rotterdamu. Hrvatski nogometni savez donio je što je izjavio izbornik Zlatko Dalić, koji je trenutno u posjetu Australiji u delegaciji HNS-a.

“Možda je najteži protivnik, domaćin, puni stadion”, rekao je Dalić, spominjući da je riječ o momčadi koja je nakon Svjetskog prvenstva u Katru obavila promjenu na klupi pa je Louisa van Gaala naslijedio Ronald Koeman.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

“Dobili su novog izbornika, sjajna reprezentacija. Međutim, svaka ekipa koja tu dođe je vrlo teška, sve četiri reprezentacije su u Top 10 na svijetu. Znamo koji je naš cilj. Cilj nam je finale, da se izborimo za to”, naglasio je Dalić pa potom dodao:

“Nizozemci su sa sjajnom obranom, imaju mlade igrače, potentne, igraju pred domaćom publikom, ali očekujem dobru podršku i naših navijača u Rotterdamu”.



“Bit ćemo spremni, pripremit ćemo se, velika utakmica za nas, veliki izazov”, zaključio je izbornik komentirajući polufinalni susret dviju reprezentacija sa samog svjetskog vrha.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI