DALIĆ SPREMA METLU: Ovi igrači sigurno će otpasti u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zlatko Dalić prvo će se odmoriti, a onda morati napraviti konkretne rezove.

To mora učiniti brzo jer već početkom rujna slijede kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo.

Luka Modrić još nije donio odluku odlazi li ili ostaje u reprezentaciji.


“Budućnost? Pa moram se odmoriti i dobro razmisliti što dalje”, odgovorit će Modrić na pitanje namjerava li predvoditi momčad na SP-u 2022 u Kataru.

U studenom/prosincu 2022. godine, kad je termin za Svjetsko prvenstvo, Modrić će imati 37 godina, a vrlo vjerojatno tad više neće nositi dres Reala i pitanje je gdje će i s kojom minutažom nastupati.Međutim, idemo redom. Vratar je siguran. Livaković je sadašnjost i budućnost hrvatske reprezentacije.

Obrana? One u koje će Dalić sigurno dirati su Dejan Lovren i Domagoj Vida. Vrsaljko je već tijekom Eura zapravo otišao na klupu za rezerve, a očekuje se od Ćaleta-Cara, Gvardiola, Juranovića i Barišića da preuzmu redove zadnje linije.

Veza? Ako se Modrić oprosti ostaju Mateo Kovačić koji je dovoljno iskusan, te Marcelo Brozović. Tu je Vlašić, kao i Pašalić, a tu iza ugla su i Ivanušec i Majer.

Napad nas je najviše razočarao. Kramarić je više puta ponovio da on s 20 golova u Bundesligi zaslužuje mjesto u prvih 11, a njegov promašaj protiv Španjolske koji mu je servirao Oršić kod 3:3 još ćemo pamtiti.

Bruno Petković potrošio je sve kredite, a o Anti Rebiću dovoljno se pisalo. Oršić zaslužuje priliku, pa čak i Budimir.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI