DALIĆ ZADOVOLJNO PORUČIO MODRIĆU: ‘Cijeli ovaj ciklus od tri utakmice je bio sjajan. Luka, čekamo te u listopadu’

screenshot

Hrvatska je na splitskom Poljudu protiv Slovenije slavila 3:0. Izbornik Zlatko Dalić komentirao je pobjedu Vatrenih.

“Cijela utakmica je bila na visokoj razini, ali i cijeli ovaj ciklus od tri utakmice je bio sjajan. Bili smo motivirani, puni energije, igrali dobro i osvojili sedam bodova s kojima smo ostvarili odličnu poziciju za sebe. Čestitam dečkima, ali i navijačima koji su nas došli podržati. Poljud je poslao poruku koliko cijeni i koliko voli svoju reprezentaciju bez obzira koliko neki pokušavaju da je obezvrijede. Ne sumnjam da će isto takva podrška biti i u Slavoniji u listopadu”, rekao je Dalić koji je imao poruku za ozlijeđenog kapetana Luku Modrića.

“Ovo je pobjeda i za našeg kapetana uz poruku: Luka, čekamo te u listopadu. Imamo kvalitetu i kad igramo kao momčad, mi to dobro radimo”, rekao je Dalić koji je pohvalio obranu.


“U zadnjih pet utakmica u kvalifikacijama nismo primili gol, što je fantastično. Napravili smo korak prema Kataru, ali treba to potvrditi”, kazao je izbornik.

Svoje viđenje utakmice iznio je i Marko Livaja koji je zabio pogotak za 1:0.“Jako dobro smo ušli u utakmicu, bili smo svjesni da u prve dvije utakmice možda nismo napadački bili na potrebnoj razini. Bili smo bolji u svakom segmentu igre i zasluženo smo pobijedili. Ovo mi je sigurno jedan od najdražih golova, namjestilo se baš tako da zabijem prvijenac za reprezentaciju na svom stadionu. Ne može biti bolje, stvarno sam ponosan, a ovo mi samo daje još više snage da još više radim i da se dokazujem svakoga dana, jer ovo se brzo zaboravi. Odradili smo dobro ovaj ciklus, uzeli sedam bodova u tri utakmice od kojih su dvije bila teška gostovanja. U listopadu ćemo biti favoriti u obje utakmice protiv Cipra i Slovačke i nadam se da ćemo uzeti šest bodova”, rekao je Livaja.

Nikola Vlašić u sudačkoj nadoknadi dao je pogodak za 3:0.

“Svaka čast svim stadionima, ali ja bih da se svaka utakmica igra u Splitu, jer svaki put kada igramo ovdje atmosfera je čudesna. Što se utakmice tiče, čim smo zabili prvi gol shvatili smo da Slovenija nije na našoj kvalitetnoj razini. U ožujku smo u Ljubljani izgubili jer su oni postigli prvi gol i onda se povukli pa nam je bilo teško igrali, ali sada kada smo mi prvi zabili onda je to bila jednosmjerna ulica prema pobjedi”, kazao je Vlašić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI