DALIĆEV GOVOR RAZGALIT ĆE HRVATSKU: S ovoliko srca i emocija ja mogu voditi samo Hrvatsku

screenshot

Izbornik je u Varaždinu zaludio gomilu izjavivši “Ja sam Varaždinec”

Pred 10.000 Varaždinaca izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić rekao je kako “nakon ovoga može biti izbornik Brazila, voditi Barcelonu, ali s ovim emocijama može voditi samo Hrvatsku”.

Izbornik je u Varaždinu zaludio gomilu izjavivši  “Ja sam Varaždinec” i nadodao da je Livno njegov rodni grad, no ne bi uspio postići sve što je postigao i biti ono što je sada da nije Varaždina i Varteksa.

“Velika vam hvala na ovom dočeku, zaista sam preponosan na vas. Jučer je bilo veličanstveno., ali srce mi je još punije kad vidim kako me moj grad dočekao”, rekao je Dalić.

Građani su skandirali izborniku: “Dalić, Dalić” i “Zlatko, mi te volimo!”, a on im je poručio da i on voli njih. Zahvalio se na podršci koju je dobivao cijelo vrijeme.

“Mi smo viceprvaci svijeta, to je fantastično, dečki su dali sve od sebe. Nakon ovoga mogu biti izbornik Brazila, mogu voditi Barcelonu, ali ovo će biti za mene moj najdraži posao. S toliko emocija i srca mogu voditi samo Hrvatsku! I molim vas da ne stanemo na ovome, moramo biti jedinstveni i zato vam kažem: Iznad svih Hrvatska!”, poručio je Dalić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI