DAMBRAUSKAS ODRŽAO NAJČUDNIJU PRESSICU: ‘Šokantno, nevjerojatno, pa kako će bez njega? Potom jako nahvalio trenera i momčad Istre

Foto: Božidar Vukičević/Cropix

Pred nogometašima Hajduka posljednja je domaća utakmica sezone. U 35. kolu HNL-a u subotu od 19.05 sati na Poljud stiže Istra protiv koje Hajduku treba pobjeda da bi zadržali nadu u osvajanje naslova prvaka. Naravno tri boda protiv Istre morat će navijati i za Šibenik protiv Dinama u nedjelju.

“Znamo koja je naša zadaća. Odraditi dobru utakmicu, uzeti tri boda, a onda ćemo vidjeti. Moramo napraviti ono što je u našim rukama”, rekao je Dambrauskas pa odgovorio na pitanje je li dodatan motiv za njegovu momčad to što im je Istra nedavno u Puli otkinula dva pokazat će možda vrlo važna boda u borbi za naslov prvaka.

“Ne znam razmišljaju li igrači o tome. Ja uživam gledati Istru. Veliki kredit njihovom treneru. Njihovo mjesto na ljestvici nije realno. Jako su opasan suparnik svakome. Moramo biti ozbiljni i fokusirani.”

“Situacija je sve bolja i bolja. VukovićAtanasov i Eduok su se priključili treninzima. Naravno, ne u potpunosti, pogotovo Eduok. Vidjet ćemo hoće li Atanasov i Vuković biti u konkurenciji. Mlakar i Katić će se priključiti treninzima idući tjedan”, referirao je Dambrauskas o stanju u momčadi.

No osim što je bila najkraća dosad pressica trenera Hajduka imala je vrlo zanimljiv uvod. “Šokantno, nevjerojatno, gdje je gospodin Toni Bilić? Je li ok, nadam se da je dobro. Kako ćemo odraditi pressicu bez njega?”, zapitao se Litavac o kolegi Biliću koji mu redovito postavlja najviše pitanja na konferencijama za medija uoči utakmice.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI