Darijo Srna objavio kraj karijere i otkrio čime će se sada baviti

FOTO: SHAKHTAR.COM

Svoj sljedeći korak potvrdio je rekorder po broju nastupa za hrvatsku reprezentaciju

Legendarni kapetan hrvatske reprezentacije, Darijo Srna, objavio je kraj karijere. Srna ostaje u nogometu i preuzet će funkciju pomoćnog trenera Šahtara, kluba u kojem je proveo 15 godina svoje karijere.

Na medijskoj je konferenciji svoju odluku predstavio javnosti te se zahvalio svima koji su bili uz njega.

“Dragi navijači, prijatelji, treneri. Htio bih zahvaliti ovim putem svojim roditeljima, braći, supruzi, djeci i ljudima koji su bili uz mene cijelu moju karijeru. Bez njih bi bilo jako teško napraviti ovo što sam ja napravio Ponosan sam na sve njih, ponosan sam na sebe. U svom životu ništa ne bi mijenjao. Zahvaljujem se svim trenerima koji su me vodili kroz karijeru. Svatko od njih je dao svoj doprinos u razvijanju mene kao čovjeka i kao igrača.

Bilo je lijepih perioda, bilo je ružnih, ali to je sve dio života. Ponosan sam na sve. Zahvaljujem se svim navijačima u Hrvatskoj, svim svojim suigračima iz reprezentacije, suigračima iz klubova.

Upoznao sam divne ljude, velike igrače i bila mi je čast igrati s njima. Vratio sam se kući, vratio sam se u svoj Šahtar. Isto tako bih se zahvalio svojim klubovima gdje sam igrao prije, GOŠK-u iz Gabele, Neretvi iz Metkovića, Hajduku, pa kasnije i Cagliariju. Na kraju karijere se vraćam kući, okrećem svoju novu stranicu u životu. Probat ću pomoći svom klubu Šahtaru na drugoj funkciji. Hvala svima”, rekao je Srna.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI