DINAMO DANAS PO SVE ILI NIŠTA: Ispadanje bi bilo prava katastrofa! Tv prijenosa će ipak biti, evo gdje će moći gledati

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Nogometaši Dinama od 21 sat kreće na biti ili ne biti protiv makedonskog Škofija, a kako će igrati Modri i kojoj postavi otkrio je trener Plavih Ante Čačić.

Čačić je rekao kako Dinamo ide na pobjedu i da neće moći računati na Josipa ŠutalaTheophilea uz otprije ozlijeđene Emrelija Bulata.

“Učinit ćemo sve kako bi bili bolji nego li u prvom susretu te uz dužno poštovanje prema našem suparniku mislim da je Dinamo kvalitetnija momčad“, mišljenja je trener Dinama.

“Iako smo gosti prihvaćam ulogu favorita i u ovom uzvratu. Definitivno moramo odigrati bolju utakmicu nego li u Zagrebu. Po nogometnim parametrima smo imali više od igre i imali bolje prilike u prvom susretu. Da smo bolje koristili te šanse imali bi i bolji rezultat te bi ugodnije čekali ovaj uzvrat. Oni su, pak, iskoristili dvije naše nepažnje i došli su do rezultata koji im daje nadu. Mi imamo kvalitetniji igrači kadar, iskustvo iz Europe također je na našoj strani. Želimo odraditi ono što se od nas očekuje”, rekao je Čačić.

“Iako smo gosti prihvaćam ulogu favorita i u ovom uzvratu. Definitivno moramo odigrati bolju utakmicu nego li u Zagrebu. Po nogometnim parametrima smo imali više od igre i imali bolje prilike u prvom susretu. Da smo bolje koristili te šanse imali bi i bolji rezultat te bi ugodnije čekali ovaj uzvrat. Oni su, pak, iskoristili dvije naše nepažnje i došli su do rezultata koji im daje nadu. Mi imamo kvalitetniji igrači kadar, iskustvo iz Europe također je na našoj strani. Želimo odraditi ono što se od nas očekuje”, rekao je Čačić.“Uvijek smo dobro reagirali, ali smo stalno primali prvi pogotke u utakmicama na startu ove sezone. Mislim da je vrijeme da tome dođe kraj. Bilo je kritika na naš račun početkom sezone, ali čak bih naglasio da su nam dobrodošle u tom trenutku”, zaključio je Čačić.

A sinoć je stigla i dobra vijest da će slika i prijenos iz Skupija ipak biti dostupna te je osiguran tv prijenos. Sve će se pratiti na javnoj televiziji.

‘Hrvatska radiotelevizija osigurala je prava na prijenos uzvratne utakmice drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i Škupija iz Skoplja. S obzirom na prijenos tenisa iz Umaga HTV će imati kombinirani prijenos,’ javio je HRT.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI