Dinamo iznenada otkazao pripreme u Međugorju: Zagrijavanje za nastavak sezone ipak će se održati u Hrvatskoj

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

"Sigurni smo da ćemo pronaći način da nakonadimo propušteno i da to posebno mjesto posjetimo skorom prilikom jer Međugorje i boravak u Hercegovini za Dinamo su uvijek bili puno više od mjesta za pripreme", napominju iz Dinama.

Dinamo je zbog loših vremenskih uvjeta bio primoran promijeniti lokaciju zimskih priprema koje su trebale biti održane u Međugorju. Od 11. do 19. siječnja modri će se klub pripremati u Rovinju, stoji na službenim stranicama.

“Tu smo odluku donijeli teška srca jer smo htjeli ponovno doživjeti neopisivu atmosferu i sinergiju s našim vjernim navijačima u kraju gdje je odnos prema plavoj boji zaista poseban. Ne kaže se slučajno da se Dinamo nigdje ne voli na način kao što se voli u Hercegovini”, poručili su iz kluba.

“Isto tako, u Međugorju smo željeli uhvatiti pozitivnu energiju, naboj, motivaciju i nadahnuće svojstveno za to podneblje. Silno smo se veselili ”Plavoj noći” u organizaciji naših vjernih navijača iz Udruge ”Dinamo u srcu – Brotnjo” te prijateljskoj utakmici s HŠK Zrinjski iz Mostara, ali na vremenske neprilike jednostavno nismo mogli utjecati. Sigurni smo da ćemo pronaći način da nakonadimo propušteno i da to posebno mjesto posjetimo skorom prilikom jer Međugorje i boravak u Hercegovini za Dinamo su uvijek bili puno više od mjesta za pripreme”, napominju iz Dinama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI