DINAMO JURIŠA NA VILLAREAL I NOVO ČUDO: Znamo sve odgovore, evo kako je riješena glavna Krznarova dvojba oko sastava

Dinamo u 21 sat protiv Villarreala na Maksimiru traži prvi od dva koraka prema novom velikom uspjehu i čudu u Europskoj ligi. Zagrebački Plavi će kod kuće igrati prvu utakmicu četvrtfinala protiv gostiju iz Španjolske popularne žute podmornice, a uoči tog susreta, objavljen je sastav koji će na teren poslati Damir Krznar.

Prije utakmice, u Krznarovoj momčadi bilo je nekoliko nepoznanica koje su donijele ozljede. Barem za početak utakmice, te nepoznanice riješene su otkrivanjem Dinamovih prvih 11 u europskoj večeri na Maksimiru. Evo koga je strateg Dinama poslao na megdan Villarealu i svom kolegi s druge strane Unaiju Emeryu.

Sastav Dinama:
Livaković – Gvardiol, Theophile-Catherine, Lauritsen, Ristovski – Jakić, Ademi – Oršić, Majer, Ivanušec – Atiemwen.

Dok se čeka utakmica, uživo pratimo atmosferu na Maksimiru!

Petković počinje na klupi

Kako se i nagađalo, Bruno Petković je nedovoljno spreman da bi mogao početi utakmicu ili imati veću minutažu. Petković će za početak biti na klupi, a s obzirom na to da nema ozlijeđenog Marija Gavranovića koji nije u konkurenciji za ovu utakmicu, u napadu će priliku od prve minute dobiti Iyayi Atiemwen. On će biti glavna prijetnja gostima iz Španjolske.

Nagađalo se da bi u napadu kao najistureniji Dinamov igrač mogao biti Mislav Oršić. Ipak, trostruki strijelac protiv Tottenhama u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige počet će na svojoj uobičajenoj poziciji na krilu.



Gvardiol se vratio

Poslije nešto više od mjesec dana stanke zbog ozljede, na teren se vraća Joško Gvardiol koji će u Dinamovih prvih 11 biti na lijevom boku u obrani.

Gvardiol je posljednju utakmicu odigrao na početku ožujka protiv Slaven Belupa u Kupu Hrvatske. Tada je zbog ozljede zamijenjen u ranoj fazi susreta, a poslije oporavka, došlo je vrijeme za povratak u jako zvučnoj utakmici.

Villarrealov sastav

Svoj odabir objavio je i Villarrealov trener Unai Emery. Po postavi koja je objavljena i kako ju je složila službena stranica Uefe, španjolska momčad krenut će napadački, s 4-3-3.

Gostujući sastav:
Rulli – Pedraza, Pau Torres, Albiol, Foyth – Trigueros, Capoue, Parejo – Gerard Moreno, Bacca, Chukwueze

Podsjetimo, sudac utakmice na Maksimiru bit će Nijemac Daniel Siebert, jedan od najcjenjenijih u toj zemlji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI