Dinamo kreće oslabljen u nastavak sezone: Nedostaju ključni igrači, ali jedno veliko pojačanje je u konkurenciji

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Što se tiče stanja u momčadi, to jest, raspoloživog igračkog kadra, ono nije baš najbolje.

Dinamo u subotu 18. veljače u 17 sati otvara proljetni dio Prve HNL i to protiv neugodnog Slaven Belupa. Trener Modrih, Ivajlo Petev održao je medijsku konferenciju u kojoj je naglasak bio na dobro odrađenim pripremama i samopouzdanju.

“Očekuje nas početak prvenstva, nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu, nastaviti formu koja nas je krasila na pripremama i uzeti tri boda. Znamo da je prva utakmica uvijek specifična, te se trebamo psihički pripremiti i igrati s velikim samopouzdanjem”, kazao je Petev.

Što se tiče stanja u momčadi, to jest, raspoloživog igračkog kadra, ono nije baš najbolje. “Machado ne konkurira jer je 4-5 dana bio bolestan, Benković, Henriquez i Soudani također nisu spremni te neće biti među 18 igrača. Sammir? On će konkurirati za utakmicu”, otkrio je Petev. To pak znači kako su Modri u malom problemu jer su Benković i Soudani bili ključne figure u svojim redovima u prvom dijelu sezone.

Za kraj, trener Petev kratko je komentirao momčad Belupa. “Slaven je solidna momčad, sviđa mi se kako igraju, znam da neće biti lako ali sve ovisi o nama i kakav će biti naš pristup”, zaršio je Bugarin.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI