DINAMO KREĆE U RAZGRADNJU BUGARSKOG LUDOGORECA: Čačić otkrio karte, jednog igrača definitivno je otpisao

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamo u utorak navečer igra prvu utakmicu trećeg pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka, protiv bugarskog Ludogoreca iz Razgrada. Pobjednik tog dvoboja će ići u doigravanje, konačno za plasman u skupine Lige prvaka.

Modri su u Bugarsku otputovali s 23 igrača, a u Zagrebu su ostali ozlijeđeni Josip Šutalo, Mahir Emreli, Kevin Theophile-Catherine te oporavljenik Marko Bulat. U Zagrebu je ostao i Amer Gojak ali u njegovom slučaju razlog nije ozljeda, nego činjenica da ga Ante Čačić nema u svojim planovima i izgledno je da će bh. reprezentativac već ovog ljeta napustiti Modre.

Trener Dinama Ante Čačić najavio je  ovaj dvoboj:

„Jedna momčad će nakon ovih susreta ići u play-off Lige prvaka. Želje su obostrane. S njihove strane naglašene, s naše isto tako. Mislim da su u ovom trenutku obje momčadi u dobrom raspoloženju. Imali smo iza sebe prolaz i dobre nastupe uoči ove utakmice. Došli smo učiniti što je više moguće. Momčad će se postaviti kao da je ovo eliminacijska utakmica. Nastojat ćemo izvući dobar rezultat koji će nam dati nadu u to da ćemo vidjeti play-off”, rekao je Čačić.

Kako je Dinamo već imamo u europskim kvalifikacijama srazove s Ludogorcem, tako je i Čačić upitan kako gleda na tu momčad danas, i prije…



“Prošlo je punih 10 godina, vidi se da je klub narastao. Da u kontinuitetu raste. Treba čestitati ljudima koji vode ovaj klub na tome što su ga uspjeli dovesti na zavidan nivo. Dinamo, iako je veliki klub, nažalost nema ovako slatki stadiončić. Naš je drag, ali nije ni iz bliza nogometni kao ovaj. S druge strane, kao momčad su u kontinuitetu prvaci Bugarske, učestalo igraju u Europi. Čeka nas ozbiljan suparnik”.

Na koncu je Čačić poručio:

“Želimo otići do kraja, a na tom putu je Ludogorec kojeg respektiram. Imam i osobnog iskustva s njima, ali od tada se toga puno promijenilo. Obje momčadi su napumpale svoj ego u Europi. Vjerujem da Dinamo ima sposobnost i kvalitetu da prebrodi ovako teškog suparnika.”

Za ovu utakmicu kvalifikacija Lige prvaka na svoje će doći i korisnici SportKluba, pošto će utakmica biti i na MaxTV-u i na SportKlubu s početkom od 19 i 45.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI