DINAMO KUPIO SINA MAMIĆEVOG DOMAĆINA IZ BiH!? ‘Čini nam se da je netko ponovno dodao gas’

Facebook

Pred sam kraj prijelaznog roka, Dinamo je u svoje redove doveo Marija Vasilja, 23-godišnjeg igača iz poljskog četrvtoligaša KS Legionovia Legionowo. Odmah nakon toga proslijeđen je na posudbu u Sesvete.

Udruga “Dinamo – to smo mi”, ovaj, u najmanju ruku, čudnovat transfer komentirala je na svojoj Facebook stranici.

Novi igrač GNK Dinamo Zagreb je Mario Vasilj! Hmmm… tko je on? Kakvo je to pojačanje? Od kud je došao? Koliko smo ga platili?

Čini nam se da je netko ponovno dodao gas i novi igrač Dinama dolazi iz poljskog kluba KS Legionovia Legionowo. To je trenutni četvrtoligaš u kojem se Mario zadržao nekoliko mjeseci, a uspio je izboriti ispadanje iz treće lige. U svojoj karijeri branio je boje Neretve Metković, GOŠK Gabele, Rovinja i slovenskog Radomlja. Možda je čudno da prvak Hrvatske u svoje redove dovodi dvadesettrogodišnjaka koji nema kvalitete niti za momčad ulaznih kadeta, ali kada znate da je njegov otac Jure Vasilj (s bratom Mariom, na slici lijevo), vlasnik Vile “Regina” u Međugorju (mjesto gdje se trenutno skriva Mamić), onda stvari postaju jasnije.

Dinamova uprava i igrač 24. kolovoza potpisali su na dvije godine profesionalni ugovor, a isti je dan Mario proslijeđen u NK Sesvete, prijateljski klub kojeg vodi Pero Karatović po svemu sudeći budući predsjednik ZNS-a (kada Damir Vrbanović da ostavku), još jedan od povjerljivih Mamićevih ljudi



Facebook Comments

Loading...
DIJELI