DINAMO NE GUBI VJERU U ČUDO: Krznar i Plavi otkrili što se sprema u lovu na milijune i svjetla Lige prvaka

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo se punom parom priprema za uzvratnu utakmicu završnog pretkola Lige prvaka protiv Sheriffa iz Tiraspola. Nakon poraza s 3:0 prošlog tjedna u gostima, izgledi za prolazak dalje nisu veliki, ali trener Damir Krznar vjeruje da je moguć preokret koji bi, iz perspektive slabog nastupa u prvoj utakmici, djelovao kao čudo.

Dan prije susreta koji sutra počinje u 21 sat na Maksimiru, Krznar je u razgovoru s novinarima kazao da vjeru ima i cijela momčad. Sheriffova prednost je značajna, no Plavi imaju plan kako doći do uspjeha.

Dinamov trener je u najavi susreta istaknuo da je ambicija i dalje vrlo jaka bez obzira na probleme u momčadi. Posljednji od njih dogodio se s ozljeodm Kristijana Jakića zbog koje je pod upitnikom za nastup od početka utakmice, no od tih poteškoća sada nema bježanja. Tko bude spreman, mora igrati.

Dinamo se nada ulasku u jednu od skupina Lige prvaka, što bi donijelo veliki financijski ‘ulov’ za klupsku blagajnu. Za Krznara i igrače tu je i golemi sportski motiv, a trener je otkrio kakav će pristup imati u potrazi za preokretom.

Opisujući pristup koji Plavi kane imati, trener je kazao da sve počinje od obrane i zatvaranja pristupa golu njegove momčadi. Glavni zadatak bit će ne primiti gol, a kada se bude gradio napad, trebat će preuzeti rizik, ali uz oprez da ne bi ‘sijevnula’ kontra protivničke momčadi.



Uz Krznara, utakmicu u kojoj će Dinamo tražiti preokret najavio je i Luka Ivanušec. Poput trenera, i Ivanušec je istaknuo da momčad vjeruje u uspjeh.

Jedan od jakih aduta Plavih kazao je da je atmosfera u momčadi prava, s pozitivnim pogledom prema utakmici. Ivanušec je dodao i kako momčad očekuje veliku navijačku podršku koja bi trebala biti dodatni plus na Dinamovoj strani.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI