DINAMO OPET SLOMIO BELUPO: Petković i Ademi modre odveli u polufinale Kupa

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Dinamo i Slaven Belupo odigrali su drugi čin svog dvoboja. Nakon pobjede Dinama u prvenstvu proteklog vikenda momčad Zorana Mamić slavila je i u četvrtfinalu Kupa. Pobjedom 2:0 Dinamo se plasiraao u polufinale natjecanja. Strijelci za Dinamo bili su Petković u 70.minuti  s bijele točke i Ademi u 78. minuti.

Utakmica je krenula minutom šutnje za preminulog Zlatka Kranjčara, a na prvu ozbiljniju šansu čekali smo desetak minuta. Tada je Kastrati povukao kontru te proigrao Oršića na drugoj stativi. Oršić puca u prvi kut, no promašuje cijela vrata. Dinamo je prvo poluvrijeme završio s jednim udarcem u okvir vrata Filipovića, dok Slaven nije imao ozbiljniju šansu.

U 64. minuti Mamić uvodi zamjene; ulaze Petković i Ivanušec umjesto Oršića i Tolića, a upravo taj duo donosi pogodak Dinamu. U 70. minuti Ivanušec je centrirao, a Lulić nesmotreno igra rukom u šesnaestercu. Petković je preuzeo odgovornost te hladno pogodio za 1:0.

Osam minuta kasnije utakmica je riješena. Petković se sletio u šesnaesterac, namjestio se na šut te pucao jako, ali točno u Filipovića. Lopta se odbija do Ademija i kapetan Modrih rješava pitanje pobjednika.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI