DINAMO PONUDIO NOVI UGOVOR OD 7,5 MILIJUNA EURA: Olmov otac odbio!

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Najbolji nogometaš Dinama Dani Olmo odbio je potpisati novi ugovor s Modrima, javljaju Sportske novosti.

Problem je veći kada se uzme u obzir da će ulaskom u posljednju godinu ugovora u lipnju ove godine, cijena španjolskog internacionalca drastično pasti.

To Dinamu nikako ne odgovara, pa sada svim silama pokušavaju potpisati novi ugovor sa zvijezdom, a ponuda europskih klubova – nema!

Španjolac je več ljetos odlučio napustiti Maksimir no nakon nekoliko intervencija u klubu postignut je dogovor i Španjolac je ostao do polusezone, no sada rezolutno odbija svaku opciju koja bi ga vezala za Zagreb.

Olmo je u Dinamu od 2012. godine, a u 5 godina koje je proveo u A selekciji odigrao je 124 utakmica u kojima je postigao 34 pogodaka.

“Sad je to već gotovo sigurno. Dani Olmo neće potpisati novi ugovor s Dinamom! To smo jučer saznali od klupskih izvora, ali i s Olmove strane. Ponuda od 1,5 milijuna eura godišnje u ugovoru na pet godina nije privukla Olma, makar na prvi pogled zaista izgleda nevjerojatno da se mladi Španjolac nije želio osigurati i već sad riješiti egzistenciju. No, očito postoje razlozi zbog kojih ne želi potpisati, vjerojatno njegova strana drži da bi ga Dinamu u slučaju potpisivanja dugogodišnjeg ugovora ‘vezao lancima’ te da bi mogao stalno dizati transfernu odštetu”, prenose Sportske novosti.

Prethodnih dana mnogo se špekuliralo o interesu Barcelone koja je navodno pokazala interes za povratak Olma u matični klub no kako se kaže, “tresla se brda rodio se miš”:



Danas se pojavila još jedna (neprovjerena) priča iz rubrike “rekla kazala” po kojoj je za usluge Danija Olma zainteresiran Boban i Milan.

Možemo ustvrditi kako su za usluge dinamovog kreativca zainteresirani manje više svi europski klubovi, od Marsonije do Barcelone, no računaju se – samo ponude!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI