DINAMO SAZNAO PROTIVNIKA U 3. PRETKOLU LIGE PRVAKA! Moguć sudar s Vatrenim, to bi bio spektakl! Hajduk ih pamti po dobrome

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako Dinamo igra zadnjih tjedana, 3. pretkolo Lige prvaka još je daleka misija, pa će oni sigurno ostati prizemljeni na 2. pretkolu. Ipak, kuglice su se zavrtjele u Nyonu i saznali su protivnika u 3. pretkolu.

Dakle, momčad s Maksimira prvo će sutra igrati protiv ciparske Omonije, a onda će, ako prođu, igrati protiv pobjednika dvoboja Legia i Flora.

To bi bio jako zanimljiv sudar, u slučaju dvoboja Dinama i Legije, jer kod Poljaka je Josip Juranović, bivši igrač Hajduka, a koji je već skupio i 10 nastupa za Vatrene.

Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija Lige prvaka igraju se 3. ili 4. kolovoza. Uzvrati su na rasporedu 10. kolovoza.

No, kao što smo napisali Modri prvo moraju riješiti Omoniju, jer bilo je problema i sa islandskim prvakom (3:2 na Maksimiru). Nećemo niti spominjati debakl od 0:2 na Maksmiru protiv Slaven Belupa, tako da je Legia i potencijalni dvoboj jako daleko.



Ostali hrvatski predstavnici nisu bili u ovom bubnju, Rijeka, Osijek i Hajduk saznat će svoje protivnike kasnije tijekom dana…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI