DINAMO SE KONAČNO OGLASIO NAKON PRESUDE BRAĆI MAMIĆ: Evo što su poručili navijačima i javnosti!

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon što su Zdravko i Zoran Mamić pravomoćno odlukom Vrhovnog suda osuđeni na šest i pol, odnosno četiri godine i osam mjeseci jer su klub oštetili za 115.9 milijuna kuna, te su dali ostavke na svoje funkcije u Dinamu, klub se konačno oglasio i to u vidu priopćenja.

Zdravko Mamić mora vratiti 52 milijuna kuna, dok Zoran Mamić mora vratiti 25.9 milijuna kuna a kazma mu je smanjena za četiri mjeseca. Iznosi će biti uplaćeni u državni proračun. To je odlučeno na Skupštini Dinama koja je izglasala da Mamići nisu oštetili klub.

Tekst njihova  priopćenja prenosimo u cijelosti:

“Potpuno zadovoljni dosadašnjim radom GNK Dinamo, Izvršni i Nadzorni odbor kluba na današnjoj izvanrednoj sjednici donijeli su jednoglasnu odluku da odaju puno priznanje svim tijelima, sektorima i članovima našeg kluba, naglašavajući da GNK Dinamo u niti jednom segmentu ne odustaje od dosadašnje koncepcije i klupskih strategija, zadržavajući tako kontinuitet dosadašnjeg upravljanja klubom.

Ovime IO i NO daju jednoglasnu potporu Upravi kluba, svim zaposlenicima i tijelima GNK Dinamo da nastave s aktivnostima koji će naš Klub održati stabilnim i kvalitetnim u svim njegovim segmentima.



Upućene su čestitke stručnom stožeru i igračima prve momčadi na dosadašnjim sportskim rezultatima te je izražena vjera u ispunjenje osnovnog cilja – osvajanje dvostruke krune i što bolju prezentaciju na sutrašnjoj utakmici protiv Tottenhama.

Klub zahvaljuje svim pojedincima koji su svojim znanjem i predanim radom doprinijeli da GNK Dinamo postane najbolji hrvatski nogometni klub.

Izražavajući zadovoljstvo rezultatima Kluba u posljednjih 20 godina, svim našim navijačima i članovima poručujemo da ćemo napraviti sve da Dinamo bude još bolji u godinama koje dolaze.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI