DINAMO SE NE PREDAJE: ‘Mi i dalje sanjamo svoj san’! Krznar objavio ohrabrujuće vijesti pred uzvrat

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Dan prije uzvratne utakmice četvrtfinala Eurooalige protiv Villarreala, u četvrtak s početkom u 21 sat Dinamo je doputovao u Španjolsku.

Trener Damir Krznar i jaki Dianamov adut Mislav Oršić najavili su što se očekuje u susretu u kojem Dinamo želi nadoknaditi zaostatak od 1:0 iz prošlotjedne prve utakmice iz Zagreba.

Krznar približio stanje s Ademijem i Petkovićem

Krznar je kazao da je za Dinamo sjajno što je u četvrtfinalu i sa šansama za novi korak u Europskoj ligi.

‘Za nas je veliki uspjeh doći do ove faze, to smo ponavljali i prije prve utakmice, i nakon te utakmice’, rekao je Dinamov trener.

 

‘Bez obzira na rezultat, mi sanjamo naš san i dalje, sutra očekujemo izuzetno dobru utakmicu s naše strane, nadamo se prolazu’, dodao je Krznar.



Prije susreta, u odabiru sastava najviše se priča o ozljedama Arijana Ademija i Brune Petkovića. Trener je otkrio kakva je situacija s njima dvojicom.

‘Ademi je zdrav, raspoložen i spreman. Petko je s izvjesnim problemima, ali uz blokadu će biti u konkurenciji’, kazao je Krznar.

Gvardiol ili Ademi u napadu nisu opcija

Dinamov trener dotaknuo se i mogućnosti da u napadu zaigraju Joško Gvardiol ili možda kapetan Ademi. Petković neće krenuti, pitanje je hoće li moći igrati, nema ni Marija Gavranovića, a to traži odgovor na pitanje o igraču koji će biti u vrhu napada.

‘Spekulacije o tome dolazile su iz novinarskih krugova. Nekada bi se neki trener možda odlučio za takve poteze, oni nisu isključeni, ali kada imate sedam-osam dana za pripremu utakmice. U ovako kratkom periodu kada se ide iz utakmice u utakmicu svaka tri dana, nemate vremena za takve ekstremne slučajeve. Za to se nismo odlučili’, veli Krznar.

U pripremama za uzvrat, Dinamo je obratio pažnju na Villarrealov domaći poraz od Osasune u prvenstvu, ali ta utakmica nije pokazala previše niti će imati utjecaja na događaje na terenu.

‘Igrala je kombinirana momčad, bez sedmorice-osmorice prvotimaca, očito je Villarreal htio odmoriti igrače za nas. Zadržali su svoj stil, samo s različitim igračima. Znamo većinu stvari o njima, ali to ne znači da će biti lako’, istaknuo je trener zagrebačkih Plavih u najavi utakmice.

‘Svi smo jako uzbuđeni zbog ove utakmice’

Susret u Španjolskoj s veseljem čeka i  veznjak Mislav Oršić.

‘Očekuje nas jako teška utakmica, morat ćemo biti jako dobro trkački raspoloženi. Oni imaju dobar posjed i tako bismo mogli tome parirati’, najavio je Oršić.

‘Vjerujemo u sebe, vjerujemo da ćemo sutra odigrati jako dobru utakmicu i proći dalje’, dodao je.

‘Teško je reći kakav je osjećaj. Svi smo jako uzbuđeni zbog ove utakmice, pred nama je još jedna velika prilika da se pokažemo u Europi. Svi smo spremni i motivirani, nadamo se da ćemo to odraditi na najbolji mogući način’, istaknuo je Oršić.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI