DINAMO SLAVIO U SKOPLJU! Čačić: ‘Još nismo u stanju kojeg priželjkujemo i zato imamo ovakve predstave’

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Dinamo je slavljem u Skoplju u utorak osigurao nastavak puta prema Ligi prvaka. Pobjedili su makedonski Škupi s 1:0, nakon što su ih iznenadili prošloga tjedna u Maksimiru s rezultatom 2:2.

Dinamov kapetan Arijan Ademi na početku drugog poluvremena, na asistenciju Luke Menala zabio je jedini gol.

Prvo poluvrijeme bilo je prilično tvrdo, a Dinamo je u njemu pokazao više, s nekoliko prijetnji prema domaćem golu od kojih je najopasnija bila ona Brune Petkovića nedugo prije odlaska na odmor. Petković je u velikoj šansi probao proći domaćeg golmana umjesto da puca ili da pronađe suigrača, no taj pokušaj mu nije uspio i na poluvremenu je ostalo 0:0.

Na drugoj strani, najviše će se pamtiti pokušaji Abdulle glavom i Cephasa nogom, u Abdullinom slučaju iznad, a u Cephasovom pokraj gola.

“Očekivano je ovo bila teška utakmica, takve su bile i vremenske prilike. Mislim da smo u dvije utakmice bili bolji i da zasluženo idemo dalje. Osim tog pogotka na startu drugog dijela imali smo dosta dobrih situacija za nove golove, ali nismo uspjeli zabiti. Oni imaju dobru dubinsku loptu i skok te su nam u tome radili probleme“, rekao je trener Dinama Ante Čačić.



“Bili smo nervozni, ali nikako uplašeni. Mi na ovom startu sezone moramo igrati na mišiće. Još nismo u stanju kojeg priželjkujemo i zato imamo ovakve predstave. Naravno da moramo biti bolji i bit ćemo, no ove su utakmice bile predstavljene kao da smo mi ogromni favoriti”, dodao je.

“No, nije ozbiljno se podcjenjivački postaviti prema bilo kojem prvaku. Namučili su nas, to je definitivno, a siguran sam da se Škupi u našoj ligi ne bi borio za opstanak“, zaključio je Čačić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI