Dinamo u Maksimiru „isprašio“ Cibaliju s četiri komada

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Prema ocjeni suca alžirskog reprezentativca srušio je vratar gostiju Zvonimir Šubarić, no dojam je da se Soudani sam sapleo

Mario Cvitanović stigao je do druge prvenstvene pobjede otkako je preuzeo vođenje prve momčadi Dinama pobijedivši Cibaliju na Maksimiru s visokih 4:0. Tako je Dinamo sa stopostotnim učinkom ušao u novu sezonu u kojoj će pokušati vrati naslov prvaka u Maksimir.

Dinamo je do prvog pogotka stigao u iz dvojbenog kaznenog udarca. Naime, osječki sudac svirao je jedanaesterac nakon što je Soudani pao u kaznenom prostoru. Prema ocjeni suca alžirskog reprezentativca srušio je vratar gostiju Zvonimir Šubarić, no dojam je da se Soudani sam sapleo i počeo padati prije kontakta s vratarom Vinkovčana. Siguran realizator bio je Armin Hodžić.

U 23. minuti Junior Fernandes povisio je rezultat na 2:0 nakon izvrsne dubinske lopte već spomenutog Soudanija. Do kraja poluvremena, u 43. minuti, na 3:0 povisio je svojim drugim pogotkom Hodžić, ovoga puta udarcem glavom. Za konačnih 4:0 zabio je Ante Ćorić u 71. minuti.

Utakmicu u Maksimiru pratilo je oko 2.000 gledatelja.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI