DINAMOVCI OTPUTOVALI U POLJSKU: ‘U Varšavu trebamo stići vruća srce i hladne glave te probati planski riješiti pitanje pobjednika’

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Nogometaši Dinama u ponedjeljak su otputovali u Poljsku na uzvratni susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv Legije iz Varšave.

Prvi susret na Maksimiru završio je 1:1. Modri moraju po pobjedu na gostujućem terenu kako bi prošli dalje s obzirom na to da više nema pravila pogotka u gostima.

Ako pobjede Legiju, Dinamo će igrati play-off protiv boljeg iz dvoboja Crvene zvezde i moldavskog Šerifa.

Utakmicu u Poljskoj prokomentirao je trener Dinama Damir Krznar:

“Ispred nas je uzvrat koji čekamo u dobroj atmosferi. U prvoj utakmici smo napravili dosta toga dobroga, dominirali smo u napadu. Napravili smo neke korekcije u fazi obrane i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za prolazak dalje”, započeo je pa zaključio:



“Najbitnija je stabilnost izvedbe u ovakvim utakmicama. U Varšavu trebamo stići vruća srce i hladne glave te probati planski riješiti pitanje pobjednika. Dinamo je spreman nositi se s pritiskom jer smo već odigrali puno ovakvih utakmica. Pritisak je jednak s obje strane, a mi imamo iskustva. Utakmicu moramo odraditi hladno, racionalno i mudro.”

Ako Dinamo ne uspije slaviti u Poljskoj, europski put će nastaviti u Europa ligi, točnije kvalifikacijama za istu protiv Slavije ili Ferencvaroša.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI