DINAMOVI JUNIORI U AKCIJI PROTIV CITYA U 16 SATI: Utakmica za prvo mjesto

Goran Stanzl/Pixsell

Kao i prije dva tjedna kada je dva puta padala Atalanta u Zagrebu, i u utorak će mladi dinamovci otvoriti povijesni dan za sve navijače Dinama. Veliki ‘modri’ gostuju kod Cityja od 21 sat na Etihadu u 2. kolu grupne faze Lige prvaka, a isto tako juniori igraju svoju utakmicu protiv vršnjaka iz Manchestera od 16 sati.

Igrači Igora Jovičevića su senzacionalno pobijedili u prvom kolu Atalantu (1-0) koja ima jednu od najjačih nogometnih škola u Europi, prenosi Gol.hr.

Jasno je kako u Maksimiru svi žele ponoviti prošlogodišnji uspjeh kada su mlade nade Dinama stigle do četvrtfinala, pa na penale nespretno ispale od Chelseaja. I ove sezone Dinamo ima jako dobru generaciju, opet će Zagrepčani biti predvođeni Antoniom Marinom, a od ‘pravih klasa’ tu je i Joško Gvardiol.

Trener juniora Igor Jovičević svjestan je snage koju imaju Englezi no vjeruje u svoju momčad.

–  Igrat ćemo 3-4-3, idemo u Englesku s entuzijazmom, s velikom respektom dočekujemo utakmicu s Man. Cityjem. Vjerujemo u sebe, svoju silu i snagu, imamo temelje za pozitivan rezultat. Veliki hendikep nam je neigranje kapetana Bartola Franjića koji je dobio crveni karton protiv Atalante, a na raspolaganju nemamo ni Kapitanovića ni Julardžiju – rekao je trener juniora.



Utakmica se igra od 16 sati u Manchesteru.

Na tablici su vodeći mini Građani zahvaljujući pobjedi nad vršnjacima Šahtara 3-1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI