DISCIPLINSKI SUDAC ODLUČIO: Hajduk, Osijek, Rijeka i Istra 1961 kažnjeni zbog korištenja pirotehničkih sredstava

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija

Hajduk, Osijek, Rijeka i istra 1961 kažnjeni su zbog korištenja pirotehničkih sredstava. Tu odluku donio je disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer.

Tako je Hajduk kažnjen s 35.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava njegovih navijača tijekom utakmice Osijek – Hajduk.

Naime, pripadnici Torcide koji su bili smješteni na sjevernoj tribini, u 34. minuti potrgali su osam sjedalica i ubacili ih na tartan stazu te su u 71. minuti upalili 22 baklje i tri stroboskopa, od čega su petnaest baklji i jedan stroboskop ubacili na tartan stazu.

Osijek je kažnjen s 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek – Hajduk. Na toj utakmici pripadnici navijačke skupine Kohorte, smješteni na istočnoj tribini, u 49. minuti upalili su 11 baklji, dvije dimne bombe, dva stroboskopa i jedan vatromet.

Istra 1961 je kažnjena s 10.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Istra 1961 – Rijeka, a Rijeka je kažnjena sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava njezinih navijača na utakmici Istra 1961 – Rijeka.Facebook Comments

Loading...
DIJELI