DISCIPLINSKI SUDAC ZATVORIO POLJUD! Hajduk dobio 80 tisuća kuna kazne, a evo do kada će igrati bez podrške navijača

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Spomenimo kako je zbog rasističkog hukanja Armade prema igraču Haduka, Hamzi Barryju, kažnjena Rijeka sa 15 tisuća kuna.

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić, donio je odluku o kazni Hajduka i može se reći kako je ona još i blaga. Pavličić je kaznio splitske ‘bile’ s 80 tisuća kuna novčane kazne i dvije domaće utakmice bez gledatelja.

Predviđale su se znatno veće kazne, od tri, četiri utakmice bez gledatelja pa čak i seljenje domaćih utakmica izvan Splita, ali Pavličić je očito odlučio kako neće dodatno rasplamsavati tenzije u hrvatskom nogometu. Disciplinski sudac kaznio je Hajduk s dvije utakmice bez navijača zbog propusta u organizaciji i zbog rasizma, a novčanu kaznu razdijelio je u dva dijela, 60 tisuća kuna je za rasizam, a 30 tisuća kuna zbog napada na predsjendika Rijeke, Miškovića, a to je sve pretvoreno u jedinstvenu kaznu od 80 tisuća kuna.

Hajduk će igrati pred praznim tribinama u utakmici sa Slaven Belupom 8. travnja i Cibalijom 14. travnja, a Torcida se može vratiti tek 26. travnja na utakmici sa Splitom.

Spomenimo kako je zbog rasističkog hukanja Armade prema igraču Haduka, Hamzi Barryju, kažnjena Rijeka sa 15 tisuća kuna.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI