DO JUČER SU SE SPRDALI S NJIM, A SADA GA MOLE DA OSTANE: Liverpool preklinje Lovrena da potpiše novi ugovor

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sve u svemu, Lovren danas ponovo igra sjajno, dobar je s navijačima, Klopp ga cijeni, a to valja i nagraditi, stoga je Liverpool odlučio moliti Dejana da produži s njima ugovor.

Hrvatski reprezentativac ili možda bolje povremeni reprezentativas s obzirom na odnos s Čačićem, Dejan Lovren, imao je uglavnom turbulentnu klupsku karijeru. Još tamo dok je nastupao za Lyon nije bio omiljen, a prelaskom u Southampton osvježio je karijeru i postao jednim od najboljih u Premiershipu. Potom ga je 2014. godine kupio Liverpool i postao je najskuplji branič u povijesti toga kluba.

Nije prošlo dugo, a Dejan je upao u ‘crnu rupu’ i postao ‘najvećim promašajem kluba’, a išto se toliko daleko da su mu prijetili smrću. No, Lovren je i to preživio, a došla su i neka bolja vremena, lani je golom u sudačkoj nadoknadi Europske lige izbacio Borussiju Dortmund, a kasnije ga je Klopp prometnuo ključnu figuru obrane ‘Redsa’. Sve u svemu, Lovren danas ponovo igra sjajno, dobar je s navijačima, Klopp ga cijeni, a to valja i nagraditi, stoga je Liverpool odlučio moliti Dejana da produži s njima ugovor.

Liverpool nema previše izbora, Lovren im je najbolji obrambeni igrač, a to se tek sada vidi kada je ozlijeđen pa Klavan i Matip krpaju rupe u obrani i to loše. Hrvatski nogometaš ima ugovor do 2019. godine, a čelnici Liverpoola započeli su pregovore s njegovim agentom. Ova akcija traje od početka godine, ali još uvijek se nije realzirala, navodno je Lovrenu predstavljena nova ponuda, a pitanje je hoće li ju on prihvatiti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI