Đoković otkrio: “Koga ću podržavati ako neću Hrvatsku”

screenshot

U bogatoj novinarskoj karijeri ispred mikrofona Fani Stipković privela je niz sportskih velikana. Upravo je odradila intervju i s jednim od najvećih tenisača svih vremena,  Novakom Đokovićem.

Tenisač je progovorio i o politici i svojim odnosima s Hrvatima:

– Ja na sve nas iz regije gledam manje-više isto. I zato se trudim uvijek biti otvorenih ruku, ljubazan i pristojan. Znam da su ratne rane svježe, potpuno razumijem ljude koji nemaju isti stav poput mene prema susjedima, moja obitelj i ja tijekom ratani nismo bili oštećeni…. … i znam da se ne može se od čovjeka očekivati da zaboravi nešto, ali se barem može usredotočiti na oproštaj. I ja to nastojim prezentirati kroz svoje akcije i djela – rekao je Nole i dodao: – Istina, bio sam u nekim određenim medijima u Srbiji jako osuđivan što sam podržao hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali mi nije smetalo. Ja takve stvari svjesno radim. Zato što znam da sa svojim utjecajem, statusom i imenom mogu doprinijeti pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osjećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem, ali nadam se i da drugi poštuju moj izbor – zaključio je Đoković.

Njegov je nastup oduševio gledatelje IN magazina, ali je očito oduševio i autoricu intervjua: – On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe – napisala je na svom profilu na Instagramu Stipković.Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

He is not only the number 1 tennis player in the world, he is an incredible human being who is using his talent and fame to spread the message of love & compassion and to make this world a better place. Thank you for a great interview @djokernole , you are an example to follow, an extraordinary athlete and even better person 🙌💚🎾 …………………………………………………………………………………. 🇭🇷 On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe. 💚🙌🎾 Intervju s Novakom moći ćete pogledati uskoro na Novoj TV 🎬 . . . . . _____________________________________________________________ #fanitv #exclusive #interview #novakdjokovic #tennis #champion #sport #tv #television #journalist #producer #producerlife #madrid #spain #croatia

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI