ĐOKOVIĆU JEDNOSTAVNO ‘SVE PUKLO’! Srbija ostala bez ‘upisane’ medalje, portali ga nemilosrdno ‘razvaljuju’! Oglasio se i sve zabrinuo

Novak Đoković završio je nastup na ovoljetnim Olimpijskim igrama bez izlaska na teren u meču za broncu u mješovitim parovima u Tokiju! Đoković je morao odustati od nastupa u srpskoj kombinaciji s Ninom Stojanović, a nakon toga, do brončane medalje je bez borbe došla australska kombinacija Ashleigh Barty/John Peers.

Nakon ovakvog raspleta, Srbija nema tenisku medalju na koju od Đokovića računali u Tokiju. Službeni razlog odustajanja je ozljeda ramena, ali u to nitko ne vjeruje, već se pretpostavlja da se prvi tenisač svijeta i fizički i mentalno ‘slomio’ u završnici ovog turnira.

Nije dugo trebalo srpskim medijima i tabloidima da udare na svog junaka.

“Potpuni krah: Đokoviću ni bronza”, piše Mozzartsport, dok ga je Kurir još više razapeo. “KATASTROFA! Đoković ostao bez medalje u singlu: Šokantan poraz Novaka od Carrena Buste”.

Nekoliko poena koje nije iskoristio početkom treće dionice dovele su do dva velika izljeva bijesa, a bez mira – ne stiže se do uspjeha.”, piše Blic.

Jedini koji su donekle pokazali razumijevanje za Đokovića je  Telegraf, koji je ga je nazvao “ranjenim lavom bez snage”.

Đoković je očito bio premoren da bi mogao odigrati još jedan meč, a Srbija je time završila tokijski teniski turnir bez odličja.

“Ozljeda je u pitanju. Ne jedna, nego više. Nadam se da me to neće zaustaviti da sudjelujem na US Openu, koji je naravno idući veliki cilj. Ali, ne kajem se što sam došao, niti što sam dao sve od sebe. Jer, kako bih se i kajao? To je normalna stvar, logično je kada si na Olimpijskim igrama da hoćeš dati sve od sebe da svojoj zemlji doneseš bar jednu medalju – rekao je Nole, pa nastavio:

– Nažalost, u četiri moja nastupa na Olimpijskim igrama, treći put sam (poražen) u polufinalu… Samo sam jednom osvojio broncu. Naravno, ‘samo’, pod navodnicima, medalja je medalja, ali za neki moj standard, očekivanja i želje to nije idealan rezultat. Ispričavam se svim ljubiteljima sporta koje sam razočarao, jer znam da su mnogi od mene očekivali medalju, i ja isto. Žao mi je i zbog Nine, isto, što na kraju nismo izašli na teren, ali, jednostavno, otkazalo mi je tijelo, potpuno. Igrao sam pod lijekovima, nenormalnim bolovima, iscrpljenošću”, kazao je Đoković nakon meča i objasnio razloge što se dogodilo u posljednja dva dana.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI