Donesena odluka tko je novi VAR-instruktor i koliko dođu karte za Tunis

Photo: HNS

Na dan finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa u Puli je održana i sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. Bilo je nekoliko tema za raspravu, a povrh svega trebalo je utanačiti neke detalje. IO je tako odredio cijene ulaznica za prijateljsku utakmicu s Tunisom u Varaždinu, ali i imenovao novog instruktora za videoanalizu (VAR), koja će se od sljedeće sezone naći na svim utakmicama domaćeg prvenstva.

Također, postao je jasno ograničen i broj stranih igrača u HNL-u. Evo cjelovite objave HNS-a:

“Izvršni odbor donio je odluku o izmjeni Pravilnika o nogometnim natjecanjima. Između ostaloga, u svim ligama je smanjen broj stranih državljana koje može registrirati jedan klub od sljedeće natjecateljske godine. U HT Prvoj ligi taj broj smanjen je na šest, a od sezone 2020./21. na pet stranih igrača.

Nadalje, promijenjeni su uvjeti pod kojima u natjecanjima sudjeluju druge momčadi profesionalnih klubova. Prije početka natjecanja, te momčadi mogu prijaviti 28 igrača, među kojima najviše četiri mogu biti starija od 24 godine. Ako igrač nastupi tri puta za prvu momčad, gubi pravo nastupa za drugu momčad.

Izvršni odbor donio je odluku o cijenama ulaznica za prijateljsku utakmicu Hrvatska – Tunis koja će 11. lipnja biti odigrana u Varaždinu. Cijene su sljedeće:Tribina zapad: 150 kuna
Tribina istok: 100 kuna
Tribina jug: 50 kuna

Sav prihod od ulaznica ići će u humanitarne svrhe.

IO je donio odluku o izmjenama u članstvu komisija HNS-a.

Izvršni odbor također je usvojio izvješće o licenciranju za natjecateljsku godinu 2019./2020.

Domagoj Vučkov imenovan je voditeljem VAR edukacije HNS-a.”

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI