DRAMA U DINAMU: Petev smijenjen dva dana prije početka sezone!!!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ako mu se sve isplati Petev bi mogao inkasirati 750.000 eura za samo 35 utakmica provedenih na klupi Dinama.

Uprkos svim uvjeravanjima da je Petev dugoročno rješenje na klupi Dinama u noći na četvrtak dogodio se neočekivani obrat. Naime, Bugarin je u četvrtak odradio odradio redovni popdnevni trening, a onda je samo dva dana prije početka sezone dobio otkaz.

 Kako su priopćili iz Dinama prvu momčad preuzima Mario Cvitanović, dosadašnji trener Dinama 2.

Privremeno će momčad voditi Mario Cvitanović. U njega imamo maksimalno povjerenje. Drugog trenera nemamo, što najbolje potvrđuje da nismo ništa radili s nekom namjerom, nego smo se jednostavno moralo odlučiti za takav korak. Sad sve ovisi o Cvitanoviću, ako se pokaže, sigurno da bi mogao ostati kao naš trener“, rekao je predsjednik kluba  Mirko Barišić te dodao: „Ivajlo je dobar dečko, ali vidjelo se već od starta priprema da to ponovno ne štima. Nije bilo prepoznatljive igre, nije se uspio uklopiti u taj sustav i zbog toga smo se odlučili na smjenu“.

Podsjećamo, Petev je prvi Dinamov trener nakon 11 godina koji nije uspio osvojiti nijedan trofej s najbogatijim hrvatskim klubom. Zamjera mu se loš rada na slovenskim pripremama, ali i loša atmosfera u svlačionici u kojoj praktički ne priča sa Sammirom, Ćorićem, Fernandesom… Petev je na klupu sjeo prošlog listopada nakon smjene Zlatka Kranjčara. Vodio je 35 utakmica, a avanturu u Ligi prvaka je završio bez bodova i bez zabijenog gola.

Ostaje pitanje kako su se Dinamo i Petev dogovorili o pprekidu suradnje. Naime, njegov ugovor vrijedi do 2020. godine prema njemu je trebao zarađivati 250.000 eura po sezoni. Tako ako mu se sve isplati Petev bi mogao inkasirati 750.000 eura za samo 35 utakmica provedenih na klupi Dinama.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI