DRES I GRB KOJI JE DIGNUO VELIKU BURU: ‘Krivac’ se oglasio i uputio ispriku, evo kako je objasnio cijelu situaciju!

Wochit/AFP

Osim što nam je nogometna reprezentacija ispala u dramatičnoj utakmici osmine finala protiv Španjolske tijekom jutra se otkrilo i objavilo da nam se dogodio još jedan veliki gaf uz ona dva igračka, Rebićev i Gvardiolov.

Naime, na dres hrvatske reprezentacije na sve je četiri utakmice otisnut pogrešan grb na zastavici na dresu, onaj na kojem je prvo polje bijelo.

HNS je odmah najavio da će istražiti okolnosti pod kojima je došlo do te pogreške, ali i istaknuo da je za sav tisak na dresovima reprezentacije odgovorna tvrtka Sitotisak Decolor iz Varaždina.


Njezin vlasnik Damir Kumek oglasio se kako bi pojasnio okolnosti u kojima je došlo do pogreške.

“Ovo mi je sad ludnica. Mogu reći da se svim srcem ograđujem da je to napravljeno namjerno i od bilo kakvih insinuacija u tom smjeru. Niti smo mi namjerno tako tiskali niti je to bilo tko od nas to tražio. Apsolutno je riječ o slučajnosti i pogrešci”, izjavio je Kumek za Jutarnji list.Podsjetimo također da se HNS o svemu očitovao u priopćenju:

“Sav tisak na sportsku opremu hrvatske reprezentacije radi tvrtka Sitotisak Decolor, uključujući zastave zemalja za pojedine utakmice. Nažalost, dogodila se nenamjerna greška u ručnom vektorskom crtanju i potom u tiskanju hrvatske zastavice uoči Europskog prvenstva, koja potom nije primijećena.”

Dakako, HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba kojeg hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta.”

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI