EDUARDO NAŠAO NOVI KLUB: Još ga samo liječnički dijeli od potpisa za Atletico!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Eduardo možda i jest zagazio u 34. godinu života, ali još uvijek može puno dati nogometu i njegove su usluge i dalje cijenjene.

Bivši hrvatski reprezentativac, Eduardo da Silva, konačno je pronašao novi klub. Iz Shakhtara je otišao koncem prošle godine, a od tada pa sve do sada tražio je novi klub. Spominjao se u kontekstu Dinama, ali ta priča nikada nije zaživjela, no, zaživjela je ona o povratku u Brazil.

Nakon što je u jednom kratkom periodu karijere branio boje Flamenga, Eduardo će karijeru nastaviti u Atletico Paraneanseu. Tako barem tvrde gotovo svi brazilski mediji, štoviše, tvrde kako će Eduardo već danas obaviti liječničke preglede nakon kojih bi trebao potpisati za brazilsku ‘crveno-crnu’ momčad.

Eduardo možda i jest zagazio u 34. godinu života, ali još uvijek može puno dati nogometu i njegove su usluge i dalje cijenjene. Podsjetimo, u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je za Dinamo, Croatiju Sesvete, Inter, Arsenal, Shakhtar i Flamengo, a u 315 klupskih utakmica zabio je 126 golova i upisao 49 asistancija. Za hrvatsku reprezentaciju zabio je 29 golova u 62 utakmice.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI