‘EKSPLODIRAO’ U POBJEDI: Najbolja predstava sezone najboljeg Hrvata

Screenshot

Bojan Bogdanović odigrao je na visokoj razini u pobjedi Utah Jazza u sinoćnjem programu u NBA ligi. Jazz je u gostima sa 130:109 nadigrao San Antonio Spurse, a Bogdanović je vodio svoju momčad dolaskom do najboljeg ovosezonskog učinka ubilježivši 28 poena uz odličan šut 10/13 iz igre, 6/7 za tricu.

Hrvatski reprezentativac ovime je potvrdio da se osjeća sve bolje na parketu nakon što je propustio završetak prošle sezone zbog ozljede desnog ručnog zgloba.

Uz Bogdanovića, Jazz se u pobjedi nad Spursima mogao osloniti i na Donovana Mitchella, koji je imao 22 poena i devet asistencija.

Keldon Johnson je s 22 poena i sedam skokova vodio domaću momčad, a Luka Šamanić je u dresu San Antonija dobio šest minuta i za to vrijeme imao je četiri poena sa šutom 1/5 iz igre.

Sažetak Bogdanovićeve predstave u pobjedi Jazza pogledajte ovdje. Televizijska prava na utakmice NBA lige u Hrvatskoj ima TV Arena Sport.



Uspješnu večer u gostima imali su i Los Angeles Clippersi, koji su u još jednom dvoboju s hrvatskim košarkašima na obje strane došli do 112:107 protiv Phoenix Sunsa.

Clipperse je u dolasku do pobjede vodio vrlo raspoloženi Paul George, koji je imao 39 poena uz 15/24 iz igre, 7/10 za tricu. Ivica Zubac je u dresu momčadi iz Los Angelesa za 23 minute ubilježio po četiri poena, skoka i asistencije.

Na drugoj strani, Dario Šarić je za Sunse zabio 15 poena (šut 6/9, 2/5 za tricu), a imao je i četiri skoka. Momčad iz Phoenixa vodili su Devin Booker (25 poena, osam asistencija) i DeAndre Ayton (24 poena, osam skokova).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI