EMOTIVNI DAMBAUSKAS KAO NITKO SE OPROSTIO OD HAJDUKA: ‘Sve što napišem nije dovoljno, otišao samu raj i vidim da postoji’

Foto: Božidar Vukičević/Cropix

Valdas Dambauskas od ponedjeljka više nije trener Hajduka. Dan nakon što je klub objavio da se rastaje od dosadašnjeg trenera, on je na Instagramu objavio emotivno pismo kojim se oprostio od Poljuda. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Valdas Dambrauskas (@valdasdambrauskas)

 ”Što god da napišem ovdje neće biti dovoljno da izrazim ono što osjećam… Zahvalnost, ponos, obožavanje… To je samo nekoliko emocija koje me preplavljuju. Otišao sam u raj i da, mogu potvrditi da raj postoji, vidio sam nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka. Ništa što doživim u svom životu od ovog trenutka ne može se usporediti s ovim.



Samo želim reći koliko smo ja i moja obitelj zahvalni koji su nas podržavali u ovom putovanju. Igrači (stvorili smo nešto što će nas vezati do kraja života), osoblje, uprava i svi zaposlenici u klubu. Poštovanje koje smo imali nikada neće prestati. Navijači, euforija, očaj, ljubav, vjerovanje, Riva koja gori…

Hvala na svemu! Hvala na prilici da dotaknem povijest ovog kluba i da budem dio vaše zajednice. Uvijek ću biti vezan za tebe, uvijek pratim, uvijek sanjam, slavim i pjevam tvoje pjesme… Uvijek će mi nedostajati onaj osjećaj adrenalina na dan utakmice, navijači koji dolaze u kolonama na utakmicu, Torcida koja pjeva Dalmaciju pred utakmicu… To nikada neću zaboraviti. Sjećanja nikada neće biti izbrisana. Privilegija je bila svaki dan i to će ostati kao jedno od mojih najvećih postignuća u životu. Zauvijek. Ja ne mogu drugo…”, napisao je Dambrauskas.

Litavac je podsjetimo na klupi Hajduku sjeo u studenom prošle godine te će ostati zapamćen kao trener koji je nakon devet godina donio trofej, pobijedivši Rijeku u Splitu rezultatom 3:1 u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI