EUFORIJA U ZAGREBU! Od jutra se čeka u nikad dužim redovima za dolazak Kovačića i društva, Dinamo će imati veliku podršku

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Dinamo u utorak od 18.45 na Maksimiru protiv Chelseaja igra utakmicu prvog kola Lige prvaka u skupini E. Krenula je prodaja karata a od ranog jutra stvorio se ogroman red u Maksimiru.

Vodstvo Dinama prije četiri dana objavilo je cijene: Tribina sjever dolje i tribina sjever gore koštaju 150 kuna, tribina zapad gore je 250, a tribina zapad dolje 350 kuna. Prodaja je počela jučer na Ticket pointu pred Maksimirom samo za članove kluba, a od danas pa do 6. rujna je redovna prodaja za sve navijače na Ticket pointu i online.

U prodaji je oko 15.000 ulaznica koje bi brzo mogle planuti jer, uz fizičku, u 11 sati kreće i kupnja putem interneta, a ranije je godišnju ulaznicu osiguralo 5300 navijača.. Na južnoj tribini trebalo bi se naći oko 1200 navijača Chelseaja, što je jedna od najvećih posjeta gostujućih navijača na Maksmir u utakmicama europskog karaktera.

Pao je i server preko interneta, tako da se i online ne može do karte. Evo dočekali smo pravi red na Maksimiru, Liga prvaka samo to može izazvati, ništa više…

Iduću domaću utakmicu Lige prvaka Dinamo igra 11. listopada protiv Salzburga, a zadnji susret grupne faze na domaćem terenu mu je 25. listopada protiv Milana.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI