EVO GDJE MOŽETE GLEDATI ATALANTA – DINAMO

Cropix

Zagrebački Dinamo danas igra pretposljednju utakmicu ovogodišnje grupne faze Lige prvaka protiv talijanske Atalante s početkom u 21 sati.

Oni koji susret planiraju gledati putem malih ekrana moći će navijati za modre na kanalu PlanetSport. Uvodna emisija počinje sat vremena ranije.

Utakmica će biti emitirana i na Sport Klubu Slovenija. 

Dinamu će nedostajati Moro koji ne može igrati zbog crvenog kartona, a u redovima Atalante neće biti kolumbijskog napadača Zapate.

“Želimo se pokazati u boljem svjetlu nego u prvoj utakmici, nije to naša prava slika. Dinamo je zasluženo odnio pobjedu i dominirao u svakom segmentu igre. Nema se tu puno što reći”, izjavio je hrvatski veznjak u redovima Talijana Mario Pašalić, pa se osvrnuo na pitanje favorita.



“Vidjet ćemo, ne može se baš reći nakon prve utakmice. Mi smo znali da Dinamo ima kvalitetu, ekipa koja igra Ligu prvaka ne može se slučajno naći u grupnoj fazi. Dinamo je jako dobro pripremio utakmicu i iznenadio nas našim oružjem, visokim presingom kojim mi dominiramo u Italiji.”

Dinamu bi uz pobjedu na San Siru i poraz Šahtara protiv Manchester Cityja bio dovoljan i bod protiv Engleza na Maksimiru za nastavak natjecanja u Ligi prvaka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI