EVO SASTAVA DINAMA ZA NAJVAŽNIJU UTAKMICU SEZONE! Želi se što prije izbrisati debakl na startu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo nije oduševio protiv islandskog prvaka kolo ranije, a onda je doživio i šamarčinu protiv Slaven Belupa na Maksimiru.

Vrijeme je za veliki “restart”, vidjet ćemo kako će izgledati večeras Dinamo…

Ovo je jako bitna utakmica za Modre, jer bi pobjedom, plasmanom u 3. pretkolo, bili i korak bliže skupinama u europskim izazovima ove sezone. Što smo vidjeli od Dinama u ovoj sezoni?

Odličnih 80 minuta u prvoj utakmici protiv Valura, imali su Modri 3:0 i penal za 4:0, ali na kraju je završilo 3:2.

Modri su slavili u uzvratu, ali pamtit će se i sjajne obrane vratara Zagorca. Slaven Belupo? Težak udarac i dokaz da će u HNL-u trebati ići maksimalno, 100 posto u svaki susret.



“Očekujem Omoniju koja će nas čekati, navlačiti i pokušati iskoristiti kontranapad. Barem je takva bila u svim utakmicama koje smo gledali.

Omonia je zaista dobar, respektabilan protivnik. Imaju posebno otvaranje igre, šablonizirane ulaske iz druge u treću, primijetili smo još neke detalje. Jako su kreativni. Jučerašnju trening posvetili smo tome da imitiramo njihovu fazu napada. Očekujem tešku, rovovsku bitku”, najavio je trener Krznar.

Evo sastava Dinama:

DINAMO – OMONIA (UŽIVO OD 20)

DINAMO: Livaković – Ristovski, Theophile-Catherine, Lauritsen, Moubandje – Jakić – Ivanušec, Majer, Ademi, Oršić – Petković

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI