FANTASTIČNI BENZEMA POTOPIO CHELSEA! Real izdominirao i blizu je polufinala, Villareal šokirao Bayerna

Nakon što je su srušili PSG sjajnim preokretom Real je u Londonu pobijedio aktualnog prvaka Europe, Chelsea s 3:1 te su napravili važan korak ka polufinalu.

Bila je to još jedna čudesna večer Karima Benzeme koji je ove sezone igra u formi života. Nakon hattricka protiv Pariza isto je napravio i večeras u Lonodnu.

Poveo je Real u 21. minuti. Vinicus je sjajno centrirao, a lopta je savršeno došla do francuskog napadača koji odlično pogađa glavom.  Tri minute kasnije, Modrić je snajperski precizno pogodio glavu Benzeme koji još jednom zabija glavom ovaj put za 2:0.

Glavomet je nastavljen i u 40. minuti kada je Havertz zatreseo mrežu nakon ubačaja Jorginha. Početkom drugog djela Mendy radi veliku grešku poklanja loptu Benzemi koji mirno zabija za 3:1 i veliko slavlje kraljevskog kluba.

Dodajmo kako je Mateo Kovačić ušao u drugom poluvremenu i unio je dosta živosti u sredini terena Chelsea, no to nije bilo dovoljno protiv sjajnog Reala.



Nakon teškog poraza od Barcelone Real se vraća na pobjednički kolosijek, a Chelsea s druge strane nakon neugodnog poraza od Brenforda sada je nadigran od Madriđana i u jako su lošem tijeku sezone.

U drugoj utakmici večeri Bayern je neočekivano poražen s 1:0 od Villareala. Gol za Žutu podmornicu zabio je Danjuma u 8.minuti.Uzvrati su na rasporedu idućeg utorka.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI