FANTASTIČNI DONČIĆ SRUŠIO DURANTA I NETSE: Zubac sjajan protiv Lakersa, Westbrook opet ostvario triple-double

Instagram

U NBA ligi se bliži završnica regularnog dijela sezone, momčadi hvataju pozicije za play off. Sinoć je tako bilo jako zanimljivo i odigrano je nekoliko sjajnih utakmica.

U jednom od zanimljivijih susreta večeri Dallas Mavericksi su sa 113:109 pobijedili drugu momčad Istoka Brooklyn Netse. Luka Dončić bio je uspješniji od Kyriea Irvinga i Kevina Duranta.

Dončić i Mavsi srušili Netse

Slovenac je sa 24 poena, 10 skokova i osam asistencija predvodio Maverickse do još jedne važne pobjede, dok je Irving na drugoj strani ubacio čak 45 poena, a Durant 20 uz devet skokova. Hardaway je, uz Dončića, bio najbolji kod domaćina sa 23 poena. Netsi su ovim porazom još malo zaostali za Philadelphia 76-ima u borbi za prvo mjesto na Istoku dok su Mavsi ovom pobjedom pobjegli Lakersima na petom mjestu Zapada.

Steph Curry je odigrao još jednu briljantnu partiju, ubacivši 34 poena za Golden State Warriorse u trijumfu nad Oklahomom (118:97). Mulder je ubacio 25 poena dok je  Jerome predvodio goste s 23 poena.



Gradski derbi pripao Clippersima

U Staples Centru gradski derbi odigrali su Los Angeles Clippersi i Los Angeles Lakersi. Slavili su Clippersi sa 118:94. Kuzma sa 25 poena bio je nedovoljan Lakersima, dok je George ubacio 24 za pobjedničku momčad, a Kawhi Leonard 15 uz osam skokova i šest asistencija.

Za Lakerse nije igrala prva zvijezda LeBron James a vrlo rano u utakmici se ozlijedio i Antonio Davis. Lakersima je to četvrti poraz u zadnjih pet susreta, i trenutno su šesti no s istim omjerom kao i sedmi Portland i branitelj naslova je u velikoj borbi za doigravanje.

Naš Ivica Zubac odigrao je još jednu dobru partiju. Ubacio je 14 koševa, dodao je osam skokova i jednu blokadu bez promašaja iz igre.

Efikasan susret  odigrali su Indiana Pacersi i Atlanta Hawksi. Bilo je 133:126 za domaću momčad, koja je slavila na krilima LeVerta (31p, 12a) i Sabonisa (30p, 8s, 9a). Young je kod Hawksa ubacio 30 poena, a Bogdanović 25 uz sedam skokova.

Westbrook i dalje oduševljava 

Washington Wizardsi su nakon produžetaka u Tampi pobijedili Toronto Raptorse. Nakon 115:115 u regularnom dijelu, nakon prodižetaka bilo je  131:129 za Čarobnjake. Beal je bio najefikasniji sa 28 poena za Wizardse, ali je opet triple-double uhvatio Russell Westbrook. Imao je 13 poena i po 17 skokova i asistencija. Siakam je briljirao sa 44 poena i 11 skokova te sedam asistencija, ali to Raptorsima nije bilo dovoljno za trijumf.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Facebook Comments

Loading...
DIJELI