FILIP HRGOVIĆ NE BERE BRIGU: Vrijedno trenira i čeka svoju priliku

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Najbolji hrvatski teškaš u profesionalnim vodama Filip Hrgović, nalazi se na Floridi u Miamiju gdje ga kubanski stručnjak Pedro Diaz Mundo Boxing tim pripremaju za nove izazove.

Filip je sljedeći profesionalni meč trebao imati 28. ožujka, ali je termin promijenjen na 25. travnja ili 2. svibnja budući da je Ukrajinac Oleksandr Usyk odgodio svoj meč s Dereckom Chisorom u sklopu priredbe na kojoj je trebao nastupiti i naš boksač.

Sve to kao da nije smelo našega borca koji se na pripremama izgleda, odlično zabavlja.

Hrgović bi se trebao u sljedećem meču boriti s Kongoancem Martin Bakoleom izvan termina Usyk – Chisora priredbe, odnosno krajem travnja ili početkom svibnja. Tu bi bila riječ o boksačkoj večeri u kojoj bi glavna borba bila ona između Dilliana Whitea i bivšeg svjetskog prvaka po WBA, Aleksandra Povjetkina.

No kao što smo napisali u naslovu, Filip ne razbija glavu kombinatorikom, nego vrijedno trenira očekujući slijedeći meč.



Osim na kondicijskoj pripremi i podizanju razine motoričkih sposobnosti, Filipov tim mnogo truda ulaže u razvoj boksačke tehnike, eskiviranju, anticipaciji suparnikovih namjera te kretanju u ringu.

S veseljem i nestrpljenjem očekujemo sljedeći meč našeg Filipa Hrgovića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI