Fjodor sve riješio u nekoliko sekundi! Brutalnim nokautom pokazao da je i dalje najbolji!

screenshot

Kao što su mnogi očekivali, ruski borac Fjodor Jemeljanenko, svladao je Franka Mira i izborio polufinale teškaškog Grand Prixa pri Bellatoru. ‘Posljednjem imperatoru’ trebalo nešto manje od minute da završi meč protiv slavnog Franka Mira, a napravio je to brutalnim tehničkim nokautom.

Fjodor je isprva pustio Mira da krene prema naprijed i pokuša nešto napraviti, a nešto je i napravio. Ispalio je kombinaciju i jedan kroše je dobro ‘sjeo’ na Fjodora tako da je ovaj malo izgubio ravnotežu.

Potom ulaze u klinč i tu je Fjodor ipak spretniji, izvodi bacanje i na kraju završava na Miru. Borci su se pridigli i Fjodor je sada napao. Mir je, vjerovali li ne, već sada djelovao uspuhano i grogirano, a Fjodor ga je pustio da još malo napada. Krenuo je Mir dosta neoprezno, širokim udarcima i tu ga je Fjodor naciljao. Dočekao ga je na lijevi aperkat i Mir se samo strovalio na pod. Potom je Fjodor skočio na njega i sudac Mike Beltran nije mogao više čekati te je morao prekinuti borbu.

Fjodoru je ovo 37. pobjeda u karijeri i prekinuo je crni niz od četiri poraza na američkom tlu. U polufinalu Fjodora čeka vjerojatno borba protiv Chaela Sonnena.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI