(FOTO) BBB-ovci POSLALI PORUKU MAMIĆU: Obznanili javnosti što je ‘frajer s velikim jajima’ radio 1991. godine!

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Torcida je prva reagirala s porukom Luki Modriću, koji je dan prije kravala na suđenju promijenio iskaz, a sada su se oglasili i navijači Dinama, Bad Blue Boys.

“Ja sam frajer s itekakvim jajima. Tko želi može vidjeti”, vikao je tako Zdravko Mamić ispred osječkog suda nakon što je novim ekscesom prekinuo svjedočenje Dejana Lovrena i njegovih roditelja i dobio odgodu ročišta do rujna.

Torcida je prva reagirala s porukom Luki Modriću, koji je dan prije kravala na suđenju promijenio iskaz, a sada su se oglasili i navijači Dinama, Bad Blue Boys. BBB-ovci, koji su godinama ukazivali na nepravilnosti poslovanja Zdravka Mamića, poručili su da Mamić 1991. godine nije imao tako “velika jaja”, kao što danas ističe da ima.

“Frajer s velikim jajima je 1991. švercao pljuge i brstio `česmu´”, poručili su BBB-ovci u prvoj poruci javnosti nakon Mamićeva ispada, odnosno svađe s odvjetnicma i Modrićeve promjene iskaza .

Poruka se odnosi na činjenicu da je Mamić do 1995. godine bio član upravnog odbora Česme i da je navodno tih godina sudjelovao u sumnjivoj privatizaciji bjelovarske drvne industrije.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI