(FOTO) BBB-ovci ZLOSTAVLJALI ŽENE U ŠVICARSKOJ! ‘Bilo je strašno! Ništa odvratnije nisam doživjela’

Photo: 20minuten.ch

BBB divljali i na utakmici

Švicarski mediji pišu kako su navijači Dinama uznemiravali građane Berna uoči utakmice Dinama i Young Boysa u srijedu. Dinamo je remizirao s bernskom momčadi u prvouj utakmici play-offa Lige prvaka, a kako je rezultat bio 1:1, Dinamo će imati lakši posao kod kuće zbog gola u gostima.

Na utakmicu Dinama u Švicarskoj došlo je podosta navijača iz Hrvatske, a 200 BBB-ovacva kupalo se pod Kornhausovim mostom i tom su prilikom “maltretirali i seksualno zlostavljali žene”, piše to tamošnji portal 20minuten.ch.

Prema pisanju švicarskog medija, navijači su navodno hvatali plivačice za stražnjice, pa je ubrzo morala reagirati i policija.

“Ništa odvratnije nisam doživjela. Bilo je jako odvratno i nisam mogla izaći iz vode bez njihovih ruku na mojoj stražnjici”, ispričala je jedna od napastvovanih žena.

U izvještaju stoji:



“Prije utakmice protiv Young Boysa, oko 200 navijača iz Zagreba uglavnom odjevenih u crno okupili su se i raspoloženje je bilo vrlo agresivno. Sve žene, bilo mladi, stari, sa ili bez bikinija izdržavali su i trpili pijanu hordu. Jedan se navijač primio i za spolovilo. Tako nešto odvratno nikad nismo doživjeli. Odmah smo obavijestili policiju”, kazao je svjedok događaja.

“Svjesni smo incidenta”, rekao je glasnogovornik policije Kapo Christoph Gnägi. “Policajci su poslani na teren odmah nakon primitka dojave u Altenbergstegu, a oko pola sata prije početka utakmice, velika skupina navijača Dinama otišla je prema Wandkdorfstadionu”, navodi se dalje u članku.

“Uz glasno navijanje, hodali su ulicom. Taj potez bio je protuzakonit. Inače, BBB su poznati po nasilju. Huliganska skupina Bad Blue Boysa ima renomirani ugled u navijačkom svijetu”, stoji u tekstu portala.

https://www.dnevno.hr/sport/navijaci/video-dinamo-ce-dobiti-tesku-kaznu-pogledajte-sto-su-bbb-ovci-napravili-na-utakmici-u-svicarskoj-1211628/

Facebook Comments

Loading...
DIJELI