(FOTO) ‘Bol na Braču’: Kako bi se trebala protumačiti ova poruka Bojana Bogdanovića na Instagramu?!

Instagram

Uz uobičajene 'hashtagove' Bojan je objavio i jedan poprilično zanimljiv, onaj u kojem spominje Bol na Braču, dakle "#bolnabracu"...

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odmara u francuskom Cannesu od dobre i iscrpne sezone u NBA-u. Bobo je u četvrtak navečer na svojem Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako izlazi iz hotela Intercontinental u Cannesu, ali ono što je izazvalo veliku pažnju jesu ‘hashtagovi’ koje je ostavio uz sliku.

Uz uobičajene ‘hashtagove’ Bojan je objavio i jedan poprilično zanimljiv, onaj u kojem spominje Bol na Braču, dakle “#bolnabracu”. Time je Bojan vjerojatno aludirao na incident u Bolu u kojem ne 22-godišnjak napao Zdravka Mamića udarivši ga šakom u potiljak nakon čega je savjetnik Dinama završio u moru. Komentari njegovih obožavatelja su dosta podijeljeni. Dio mu čestita na podršci napadaču, dok mu dio obožavatelja zamjera ovakav ‘hashtag’ jer ipak je riječ o nasilnom činu.

Naglašavamo, Bogdanovićeva poruka ne može se izravno dovesti u vezu s incidentom, ali činjenica jest da je Bobo i ranije iskazivao podršku u borbi protiv HNS-a i Zdravka Mamića. Prije tri godine objavio je na Facebooku fotografiju prekriženog natpisa HNS uz poruku “game over”.

Vjerovat ćemo da Bobo, kao veliki sportaš, ne podržava nasilje i kako je ovdje riječ o kakvom sarkazmu ili ‘crnom’ humoru…

#sretnanovagodina #bzb #lagan #babangida #cannes #ajdrztese #bolnabracu



Objavu dijeli Bojan Bogdanovic (@44bojan)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI