(FOTO) HRVATSKA JE NA EURU IGRALA S POGREŠNIM GRBOM! Kakav gaf za HNS, nitko ništa nije primijetio?

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kao da nije dovoljno što smo izgubili na Euru, hrvatska reprezentacija odigrala je sve četiri utakmice na Euru s pogrešnim – grbom!

Da zanimljivost bude veća, Česi i Škoti su na svojim dresovima imali ispravan hrvatski grb, dok ga Englezi i Španjolci nisu ni imali!

Uoči natjecanja u Rusiji, Svjetskog prvenstva od prije tri godine, običaj je stavljati i zastave na dres, bar to čini hrvatska reprezentacija. Prije je običaj bio nositi samo grb Saveza.


I tako su Luka Modrić i društvo sve četiri utakmice igrali s pogrešnim državnom grbom, i nitko to nije primijetio!

Objašnjenje kako se to dogodilo ponudio je glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak.“Sav tisak na sportsku opremu hrvatske reprezentacije radi tvrtka Sitotisak Decolor, uključujući zastave zemalja za pojedine utakmice. Nažalost, dogodila se nenamjerna greška u ručnom vektorskom crtanju i potom u tiskanju hrvatske zastavice uoči Europskog prvenstva, koja potom nije primijećena. Hrvatski nogometni savez tražit će odgovornost od tvrtke Sitotisak Decolor te interno disciplinirati djelatnike odgovorne za ovaj nenamjeran propust, zbog kojeg se ispričavamo javnosti i hrvatskim navijačima. Dakako, HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba kojeg hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta”, rekao je Pacak za Novu TV.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI