(FOTO) INCIDENT NAKON UTAKMICE CEDEVITE I PARTIZANA: Huligani napali Grobare u kafiću kraj Doma sportova, bilo je razbijenih glava!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Navodno je bilo svega, padale su šake letjele su boce, stolci i razno razni drugi predmeti, ali bilo je i krvi...

Nakon utakmice 22. kola ABA Lige između Cedevite i Partizana, koja se igrala u zagrebačkom Domu Sportova, došlo je do ružnog incidenta. Naime, skupina od desetak huligana napala je navijače Partizana 45 minuta nakon utakmice, koja je pak prošla bez ružnih scena. Napad se dogodio u kafiću Sport Billy koja se nalazi u sklopu dvorane.

Navodno je bilo svega, padale su šake letjele su boce, stolci i razno razni drugi predmeti, ali bilo je i krvi, jednoj je osobi razbijena glava tupim predmetom, no, ozljeda je odmah sanirana. Ludilo je trajalo oko 15 sekundi, brzo je reagirala i policija spriječivši daljnji sukob, a privedena je, navodno, jedna osoba.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kurir pak tvrdi kako je skupina navijača Partizana stigla iz Bosne i Hercegovine, a da su ih nakon utakmice napali Bad Blue Boysi, navijači zagrebačkog Dinama. No, to nije potvrđeno. Spomenimo i kako je u dvorani bilo oko 40 navijača Partizana.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI