(FOTO) JUVENTUSOV ‘MESAR’ OSTAVIO DUBOK TRAG, DOSLOVCE: Evo s kakvim je ranama Portov veznjak igrao u drugom dijelu

Juventusov zloglasni 'mesar' Švicarac, Stephan Lichtsteiner, slomio je jednim klizećim startom Herreru u 50. minuti, ali Meksikanac je nastavio i odradio susret do kraja.

Porto je imao lošu noć na svojem Dragau, noć za zaborav. Poraženi su od talijanskog prvaka Juventusa u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka s 2:0. Juventus nije bio nešto pretjerano raspoložen, odnosno, Porto je pružao odličan otpor sve do 72. minute i gola Marka Pjace, ali portugalski prvak je od sredine prvog poluvremena igrao s igračem manje zbog nevjerojatno glupih poteza Tellesa koji je zaradio dva žuta u svega par minuta i ostavio svoju momčad na cjedilu. No, to nije sva muka s kojom su se igrači Porta morali nositi.

Naime, Portov veznjak, Meksikanac, Hector Herrera gotovo cijelo drugo poluvrijeme odradio je s teškim ranama na lijevoj nozi. Juventusov zloglasni ‘mesar’ Švicarac, Stephan Lichtsteiner, slomio je jednim klizećim startom Herreru u 50. minuti, ali Meksikanac je nastavio i odradio susret do kraja, iako je imao dvije otvorene rane na stopalu. Lichtsteiner je za svoj start dobio žuti karton, a Herrera dvije duboke porezotine.

Twitter
Twitter
Facebook Comments

Loading...
DIJELI