(FOTO) PORTUGALCI PLASIRALI ŠOKANTNU INFORMACIJU: ‘Cristiano Ronaldo je apsolutno zgrožen i želi napustiti Španjolsku’!

Twitter

Prošlog tjedna je A Bola plasirala još jednu šokantnu novost vezanu za Ronalda, a radilo se o suludo visokoj ponudi od 180 milijuna eura, koju je na adresu Reala poslao misteriozni kineski bogataš.

“Cristiano Ronaldo želi napustiti Španjolsku”, naslov je to portugalskog dnevnika A Bola za petak, a prenijela ga je i ugledna španjolska Marca. Kao razlog Ronaldove želje da napusti Španjolsku navodi se kako je Portugalac “apsolutno zgrožen optužbama” tužitelja u Madridu koji ga terete za utaju poreza u visini od 14.7 milijuna eura.

Navodno je već kontaktirao i predsjednika Reala Florentina Pereza kako bi mu objasnio kako se osjeća.

Još ranije su se oglasili iz Ronaldovi odvjetnici kako bi komentirali optužbu za utaju poreza u razdoblju od 2011. i 2014. godine.

“To je za nas potpuno iznenađenje i Cristiano smatra da je to potpuna nepravda. Nije bilo nikakve utaje prihoda i poreza”, izjavio je jedan od Ronaldovih odvjetnika, Antonio Lobo Xavier.

Podsjetimo, prošlog tjedna je A Bola plasirala još jednu šokantnu novost vezanu za Ronalda, a radilo se o suludo visokoj ponudi od 180 milijuna eura, koju je na adresu Reala poslao misteriozni kineski bogataš. Uz kineskog bogataša spominjali su se još i PSG, Monaco i Manchester United.



Tada se informacija o Critsitanovu odlasku činila apsurdnom, štoviše, izazivala je podsmijeh, ali kada se stavi u ovaj kontekst, ne čini se baš tako smiješnom.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI