(FOTO) PROSINEČKI IZ BOLNICE RAVNO U BIRTIJU! Na legendarnom ‘Žutom’ vidljiva je drastična promjena

Instagram

Izbornik BiH nogometne reprezentacije, Robert Prosinečki, napustio je Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu nakon dvije operacije. Da je veliki ‘Žuti’ sada u redu svjedoči i fotografija glumca Tarika Filipovića koji se s njim susreo u nedjelju u jednoj sarajevskoj kavani.

“Dr. Filipović je ustanovio da je zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog sve bolje”, napisao je Tarik Filipović na Instagramu i priložio fotografiju s Robertom Prosinečkim.

Međutim, očito je da su operacijski zahvati ostavili traga na Prosinečkom jer je izgubio podosta kilograma i djeluje vrlo iscrpljeno. No, Filipović je naglasio kako je Prosinečki sasvim dobro i da može započeti svoj pohod na Europsko prvenstvo.

“Izbornik može otpočeti pohod na Europsko prvenstvo. U nadi da će veliki Žuti postati najveći žuto-plavi”, veli Tarik.



Podsjećamo, Prosinečki je koncem prošlog mjeseca, nakon prijateljske sa Španjolskom, završio na Hitnoj nakon što mu je pozlilo. Liječnici su ustvrdili kako ima problem sa slijepim crijevom i hitno je podvrgnut operaciji. Tijekom operacije ustanovili su da ipak ima problema s tankim crijevom i zahvat je trajao četiri sata.

Prosinečkom je bio predviđena intenzivna njega u trajanju od tjedan dana i stanje mu se poboljšavalo pa je otpušten s intenzivne, ali onda je uslijedio šok. Rana mu nije dovoljno brzo zarastala i opet je morao na operaciju. Operacija je bila rutinska, ali se oporavak prolongirao. Nakon novog boravka na intenzivnoj i u bolnici, Prosinečki je poslan na kućno liječenje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI