(FOTO) RAKITIĆ IZVAN SEBE OD SREĆE: Evo kako je Ivan proživio povijesnu pobjedu Barcelone

Instagram: Ivan Rakitić

Rakitić je igrao do 84. minute, a tada je Barcelona vodila s tek 3:1 i bilo je teško za očekivati da će do kraja zabiti još tri gola.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, odradio je dobar posao u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka u kojoj je njegova Barcelona izvela povijesni preokret i svladala PSG sa 6:1. Rakitić je igrao do 84. minute, a tada je Barcelona vodila s tek 3:1 i bilo je teško za očekivati da će do kraja zabiti još tri gola.

“Evo ne mogu vjerovati, bilo je gotovo nemoguće. Prošlo je 20 minuta od kraja utakmice i još uvijek sam pod dojmom. Želio bih zahvaliti svim igračima i navijačima te svima koji rade u klubu. Ovo je poseban dan za nas i teško je reći bilo što pametno. Utakmica u Parizu nam je svima jako teško sjela, padale su teške riječi nakon te utakmice prema nama, ali mi smo reagirali fantastično. Ovo je povijesna utakmica i sada nas ništa ne može zaustaviti”, komentirao je Rakitić nakon utakmice.

Usporedio je ovaj preokret Barce s onim u finalu Super Bowla. “Važno je da smo vjerovali, vidjeli smo i u Super Bowlu kako je sve moguće u sportu. Ovo je Barcelona najbolja momčad na svijetu”, poručio je Ivan.

Na kraju je objavio fotografiju iz svlačionice na svojem Instagram profilu uz poruku. “Ajmo! Ovu večer nikada neću zaboraviti. Ponosan sam na momčad i na naše navijače”, napisao je Ivan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI