(FOTO) RAKITIĆEVA NAJEMOTIVNIJA PORUKA DO SADA: ‘Ovo je najljepše što imam u životu…’

Instagram: Ivan Rakitić (Official)

Nije lako bilo Rakitiću posljednjih mjeseci, upao je u lošu formu, Enrique ga je poslao na klupu i davao mu mrvice, a išlo se tako daleko da mu se već našao i novi klub.

Prošli su mjeseci otkako je Ivan Rakitić odigrao cijelu utakmicu za Barcelonu, no, prošloga vikenda dobio je priliku i povratak u prvu momčad obilježio je pogotkom protiv Alavesa. Nije lako bilo Rakitiću posljednjih mjeseci, upao je u lošu formu, Enrique ga je poslao na klupu i davao mu mrvice, a išlo se tako daleko da mu se već našao i novi klub.

No, Ivan je sustavno naglašavao kako je on sretan u Barceloni i kako nema namjeru otići. Rakitić je obiteljski čovjek, pa mu je tako obitelj bila najveća potpora.

https://www.youtube.com/watch?v=Qb_i3saPRAk

Njegova supruga Raquel i njihove dvije kćeri, Althea i Adara, Ivanova su najveća potpora i on to svako malo voli naglasiti. Tako je na svojem Instagram profilu objavio sliku na kojoj djevojčice gledaju tatu kako zabija Alavesu. Naravno, obje imaju očev dres, a on je uz sliku objavio i emotivnu poruku svojoj supruzi.

“Ovo je najljepše što imam u životu. Hvala ti ljubavi što si mi podarila ove dvije princeze. Zbog vas znam da će sve biti dobro, tata će napraviti sve. Volim te ljubavi”, napisao je Ivan.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI